sunnuntai 16. syyskuuta 2007

Emohiiren elämää

Tässä blogissa seurataan Emohiiren sekä hänen perheensä elämää. Perheeseen kuuluu Emohiiren lisäksi Mies ja Poika. Perheessä on myös 2 chinchillaa. Emohiiren perhe asuu vanhassa puutalossa. Emohiiri halusi aina ennen asua vanhassa puutalossa -nyt hän ei ole siitä enää niin varma. Talossa on tehty paljon remontteja ja jotain pientä maalausta ja restaurointia on vielä jäljellä. Piha on iso - Emohiiri halusi aina ennen ison pihan, nyt hän ei ole siitä enää niin varma :-)

Emohiiri on kova innostumaan uusista harrastuksista ja ideoista. Se on sukuvika. Emohiiri on harrastanut mm. joogaa, aikuisbalettia, vatsatanssia, kitaransoittoa, postcrossingia sekä salilla ja jumpissa käyntiä. Yleensä kaikki lähtee käsistä. Emohiiren Mies on jo tottunut vaimonsa tempauksiin. Perheen ja suvun mielestä on hauska vitsailla esimerkiksi Emohiiren kitaransoitosta. Emohiiri sai haluamansa kitaran syntymäpäivälahjaksi, eikä koskaan oppinut soittamaan sitä - kurssista huolimatta. Emohiiri on sitä mieltä, että hänellä on sähkökitaran sielu eikä hän haluakaan oppia soittamaan akustista kitaraa.

Emohiiri rakastaa perheensä lisäksi kotiaan, mitä hän tykkää sisustaa. Välillä maalataan, välillä ommellaan, välillä ostellaan huonekaluja. Emohiiri tykkää siivota ja järjestellä tavaroita sekä mapittaa papereita. Ja silittää - ai se on ihanaa. Mies nauraa välillä, että mitä Emohiiren elämästä tulisi, jos häneltä vietäisiin silitysrauta pois. Niinpä. Siivous ja sisustus ovat myös sukuvikoja - silitys ei.

Päivät Emohiiri on töissä perheyrityksessä. Siinä sivussa hän yrittää opiskella yliopistossa. Talon remonttien takia opinnot olivat 3 vuotta sivussa, mutta tänä syksynä Emohiiri aikoo ryhdistäytyä. Emohiiren pääaine on sosiaalityö ja sivuaine on viestintä. Ensimmäinen viestinnän tentti tänä syksynä on ensi tiistaina. Aihe on "Mobiili sähköinen yhteiskunta".

2 kommenttia:

ELOHIIRI kirjoitti...

Tervehdys Siskoseni! Mä jo hetken ehdinkin ihmetellä, että mihin tekstit katosivat, mutta sinähän päivität! Tenttiinhän sun piti lukea...

Taidanpa lähteä itsekin päivittämään.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa Emohiiri! Mistäpä keksit tämän blogin pidon...
Koetahan pärjätä siinä tentissä!
t: Vilin matte