torstai 11. lokakuuta 2007

Kyllä puku tekee miehen

Kävin eilen Helsingissä pukuvuokraamossa Pojan ja Pojan tyttöystävän kanssa. Tyttöystävällä on ensi helmikuussa vanhojen päivät ja hän halusi, että Poika tanssii hänen parinaan, vaikkei lukiossa olekaan. Tanssiharkat ovat jo alkaneet. Onneksi heidän koulunsa ovat aivan vierekkäin, koska harkkoja on kesken koulupäivänkin.


Tyttöystävä varasi tuolta vuokraamosta ihanan vaaleanvihreän luomuksen. Puku tilattiin ulkomailta. Poika yritti vielä siellä pukuvuokraamossa päästä pälkähästä ja ehdotti, että jos hän ottaisikin tavallisen puvun. Äiti ja tyttöystävä huusivat yhteen ääneen "ei käy". Poika siis yritti viimeiseen asti, mutta periksi oli annettava - saketti vuokrattiin.


Pojan plastron (huivisolmuke) on saman värinen, kuin tyttöystävän puku. Sointuvat sitten hyvin yhteen. Ovat takuulla hyvännäköinen pari. Pojan puvun vuokraksi tuli 125 euroa. Siihen kuuluvat myös kengät. Koko sovitus ja vuokrausprosessi sujuivat tosi hyvin, kaikki meni kuin rasvattu. Ovat kyllä tosi ammattilaisia tuossa liikkeessä, oikeat kootkin löytyivät heti.


Täytyy sanoa, että kyllä puku tekee miehen. Mun omasta lökäpöksystä tuli ihan nuoren miehen näköinen. Vai mitäs sanotte...


(Kuvissa rintataskussa ei ole taskuliinaa, vaan vuokrauspapereita :-)
Toki lopulliseen versioon tulee joko plastronin värinen tai valkoinen taskuliina.)









3 kommenttia:

ELOHIIRI kirjoitti...

Siis vau! Komea poika ja puku! Vau!

Anonyymi kirjoitti...

Totta, tyylikäs nuorukainen!!! Kyllä kelpaa viedä daami tanssiin...
t:Tarja

Anonyymi kirjoitti...

Liian iso takki.