perjantai 16. marraskuuta 2007

Mäkeen, mäkeen

Talma aukeaa huomenna. Luojan kiitos. Loppuu tämä jokapäiväinen vaatteiden sovitus, kypärän sovitus, lasien sovitus, monojen sovitus ja suksien sovitus. Ette usko, millaista on elää perheessä, missä yhdellä on laskettelukuume. Kuume alkaa oireilemaan yleensä siinä juhannuksen seutuvilla (!) ja pahenee, mitä lähemmäs pakkaset tulevat. Kuume vähän helpottaa, kun kuivaharjoittelee suksilla maton päällä ja säilyttää suksia sängyn vieressä, missä ne näkee heti aamulla herättyään :-)


Viime päivät ovat olleet sitä, että käydään Talman nettisivuilla miljoona kertaa päivässä katsomassa, milloinka se aukeaa. Keskiviikkona kävimme Talmassa lunastamassa kausikortin - korttihan on tietty maksettu jo kuukausia sitten, nyt ainoastaan haimme sen. Huomenna alkaa sitten meidän talmataksi rullaamaan kodin ja Talman väliä - lähes joka ikinen päivä. Ja kyytiin haetaan kavereita niin paljon kuin sitikka vetää. Yllättävän paljon muuten meidän autoon mahtuu poikia/tyttöjä, suksia, minareita ja lumilautoja.


Enkä mä nyt tosissani valita - voisihan sitä pojalla huonompiakin harrastuksia olla.





Kuvassa poika ja Armadan twinit!

1 kommentti:

Annicca kirjoitti...

Ymmärrän tuskan, koska meillä poika ( ja muu perhe- pakostakin) odotellaan kuumeisesti naapurikaupungin mäen avaamista. Poika lähti viikko sitten Leville asti lumilautailemaan neljäksi päiväksi ja siitä asti motkottanut joka päivä, kun ei vielä pääse kotimäkeen.