sunnuntai 4. toukokuuta 2008

Viikonloppukuulumisia

Pojat kaivoivat eilen trampoliinin autotallista ja kokosivat sen. Poika teki kesän ensimmäiset voltit. Siskon pikkutytötkin tulivat illalla hyppimään.
Chinchillat pääsivät taas eilen illalla "ulkoilemaan". Makoilin työhuoneen ja käytävän välisen oven välissä lattialla ja vahdin, etteivät Valttu ja Viivi pääse siitä karkaamaan muualle taloon. Eikös Valttu syöksähtänyt mun selän takaa karkuun ja paineli hippulat vinkuen olohuoneeseen. Oli siellä vähän aikaa ja juoksi kuin henkensä hädässä takaisin häkkiin ja suoraan pesään karkuun. Ja korvat punaisena. Hah. Valtun korvat alkavat aina punoittaa, kun se säikähtää jotain. Aika huvittavan näköistä :)


Opintojen puolesta oli mainio viikonloppu. Pojat eivät päästäneet mua perjantaina katsomaan telkkaa. Tai siis en saanut katsoa haluamiani ohjelmia, kun he katselivat toista kanavaa. (On meillä toki toinenkin telkka, mutta siitä eivät näy kaikki kanavat.) No, aattelin siinä, että mitäs tässä muutakaan, kuin esseet esille. Tein perjantaina yö kahteentoista asti töitä ja sain 2 esseetä ja opintopäiväkirjan valmiiksi. Eilen sitten siivosin ja pyykkäsin hyvällä omallatunnolla. Tänään ajattelin tehdä valmiiksi VIIMEISEN viestinnän esseen, työanalyysin toimittajan työstä. Sitten viestintä on paketissa.

1 kommentti:

ELOHIIRI kirjoitti...

Hui, mitä hyppykuvia!