tiistai 29. huhtikuuta 2008

Englanti suoritettu!

Huh huijakkaa, 8 vuotta olen jännittänyt ja pelännyt yliopiston englannin kurssia, ja nyt se on suoritettu! Suoritin kurssin ALMS-kurssina eli itseoppimismenetelmällä. Kyllä siinäkin töitä sai tehdä. Tänään oli viimeinen 15 minuutin tapaaminen englannin opettajan kanssa. Kyllä taas jännitti. Että 15 minuuttia voi tuntua pitkältä ajalta :) Olin varmana huonoin englannin puhuja ikinä Helsingin yliopistossa. Saan melko hyvin selvää toisen puheesta ja lukemaankin pystyn, mutta tuo puhuminen. Ja kun vielä jännittää, niin sählää koko ajan. Olin tosi onnellinen, kun lähdin sieltä opettajan luota. Opettajakin sanoi, että sinusta huomaa, että olet onnellinen, että sinähän oikein säteilet. Niinpä. Kaikesta sitä ihminen voikin säteillä :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnitelut.

Itse odottelen kauhulla yliopiston ruotsin kurssia.. Kääk.

hauskaa kevättä!

Emohiiri kirjoitti...

Ymmärrän sun tunteet. Itse odotin kauhulla 8 vuotta tätä englannin suullista kurssia. Ruotsin sain onneksi korvattua ikivanhalla valtion kielitodistuksella. Ajattelin, että kokeilen huvikseni, kelpaisiko se ja kyllä se vaan hyväksyttiin. Hypin riemusta pari päivää :)

Onnea sulle ruotsin kurssille. Tunti kerrallaan vaan, niin selviät siitä. Eihän se mitään kivaa ole, mutta pakko mikä pakko.

Hyvää kevättä sinullekin!