maanantai 14. huhtikuuta 2008

Opinnot hyvällä mallilla

Jätin kandintyön äidinkielenopettajalle tarkistettavaksi muutama viikko sitten. Tänään kävin kurkkaamassa opintorekisteriä ja siellähän se oli jo arvosteltuna - täydet 5 pistettä. Vautsi vau, enpä olisi ikinä uskonut. Keskiviikkona menen vielä henkilökohtaisesti kuulemaan arvostelun. Minulla piti olla yksittäisaika varattuna äikän opelle, mutta siihen tuli muutos - aika onkin jokin ryhmäaika. No samapa tuo, pääasia että tulee homma hoidettua. Nyt kun työstä on äikän open merkintä, sen voi jättää sosiaalityön lehtorille arvosteltavaksi. Ja se vaihe kyllä eniten jännittää.

Olen palauttanut myös nuoret rikoksentekijät -esseen ja nyt odottelen sen arvostelua. Työn alla on tällä hetkellä työanalyysi toimittajan työstä. Lähetin eilen sähköpostilla kysymyksiä kahdelle tuntemalleni toimittajalle. Jahka saan vastaukset, pääsen jatkamaan esseetä. Samalla teen kuntoutuksen monimuotoisuus -luentojakson opintopäiväkirjaa. Olen viisastunut vuosien saatossa; teen opintopäiväkirjan heti luentopäivänä tai viimeistään seuraavana päivänä. Joskus vuosia sitten tein luentosarjan päätyttyä koko luentopäiväkirjan, ja siinä oli kyllä mahdottoman kova homma. Enää en sitä virhettä tee.

Tänään hain kirjastosta mediahistorian esseeseen kuuluvia kirjoja. Aiheita ei ole vielä annettu, mutta työ pitää kuitenkin palauttaa jo 6.5. Voi kun saisimme aiheet jo huomisella luennolla. Olen myös varannut kirjoja yhteen tenttiin, mikä tehdään esseenä; neljästä kirjasta kirjoitetaan kaikista esseet.

Englannin tunnitkin sain täyteen, kaikki 70. Kahden viikon päästä on viimeinen 15 minuutin pituinen alms-tapaaminen opettajan kanssa. Sitten sekin on tehty!

Ja viimeisenä kaikkein tärkein asia eli gradu. Tarjouduin eilen tekemään yhtä gradu-toimeksiantoa. Tänään kuulin, että siihen on jo ilmeisestikin löytynyt tekijä, mutta samalla organisaatiolla on paljon materiaalia ja VALMISTA aineistoa ehkä vielä mielenkiintoisemmastakin asiasta. Nyt odottelen heiltä materiaalia ja sitten sovimme koska tapaamme ja sitten menen laitokselle professorin kanssa keskustelemaan aiheesta. Ja jos kaikki menee näin hyvin, alan jo kesällä vääntämään isoa G:tä.

2 kommenttia:

Annicca kirjoitti...

Onnittelut. Olet aikaansaava nainen. Tsemppiä jatkoonkin!

Emohiiri kirjoitti...

Annicca; kiitos.